Select Page

MANNEN YOGA

Iedere derde Donderdag in Amsterdam-Oost

Meld je aan voor 19 Januari & 16 Februari

 

Yoga voor mannen in Amsterdam

Iedere derde Donderdag van de maand organiseer ik een Mannenyoga bijeenkomst in Amsterdam-Oost. We komen samen om een yoga set te doen bestaande uit yoga oefeningen, ademhaling en klank om de verbinding met onszelf en elkaar te verdiepen. 

De avond is voor mannen en eerdere yoga ervaring is niet vereist. Yoga matten, meditatie kussens en dekens zijn aanwezig. Voor deelname vraag ik een vergoeding tussen de 15 en 20 euro. Wil je erbij zijn? Meld je aan via: tim@timschipper.nl. Stuur me je naam en telefoonnummer, dan stuur ik je een betaalverzoek waarmee je je deelname kan bevestigen.

Details

Wanneer

Donderdagavond 19 Januari & 16 Februari 2023, van 19.30 tot 21.30 uur.

Waar

In Amsterdam-Oost, Tweede Oosterparkstraat 180 (dichtsbijzijnde treinstation: Amsterdam-Muiderpoort bevindt zich op ongeveer 10 min. lopen).

Vergoeding

tussen de 15 – 20 euro (betalen via betaalverzoek of contant)

Voor mannen

De avond is voor mannen en eerdere ervaring met yoga of meditatie is niet vereist. Er is plek voor max. 10 mannen per sessie.

Zelf meenemen

Draag loszittende kleding waarin je lekker kan zitten en vrij kan bewegen. Yoga matten, meditatiekussens en dekens zijn aanwezig. Voel je vrij om je eigen spullen mee te nemen als je dat wilt. 

Schrijf je in en ontvang 1x per maand updates via email

* indicates required

Stel je vraag of meld je aan via email: tim [@] timschipper.nl