Select Page

CONTACT

Heb je een vraag of wil je een sessie boeken?

Stuur me een bericht!

 

1 op 1 counseling voor de ontwikkeling van bewustzijn, vitaliteit & vreugde

Yoga (psychologie) & reflectie staan centraal in de 1 op 1 sessies. Het ondersteunt de verschuiving van aandacht van hoofd naar hart. Met andere woorden, in plaats van alleen naar onze gedachten te luisteren, herkennen we de leiding te die van binnenuit komt. We handelen naar de gedachten, emoties en gedragspatronen die onze groei van bewustzijn, vitaliteit en vreugde stimuleren.

Details

Tijdsduur

Een sessie duurt ongeveer een uur.

Online of in Amsterdam

Je bent welkom bij mijn praktijk aan huis op het Kastanjeplein in Amsterdam (NL) of we verbinden online via Skype, Whats-app of FaceTime.

Tarief

Individuele sessie € 85
(Zakelijke kosten zijn excl.btw) 

Speciaal aanbod: 1 + 3 Sessies

Wil je na de eerste sessie meer sessies inplannen, dan biedt ik de eerste + de volgende 3 sessies aan voor € 299 (je ontvangt dan 41 euro korting/ zakelijke kosten zijn excl. btw).* 

Voor iedereen

Eerdere ervaring met (kundalini) yoga of meditatie is niet verreist. De oefeningen worden afgestemd op jouw ervaringsniveau.

* Na het aangaan van het speciale aanbod is restitutie niet meer mogelijk. De sessies kunnen ingepland worden binnen een periode van 6 maanden. Na 6 maanden vervalt de aanbieding.

Veel gestelde vragen

Stuur me een bericht voor je vragen of boek hieronder een sessie. Enkele van de veelgestelde vragen heb ik al beantwoord.

Hoe boek ik een online sessie met Tim?

1. Stuur een bericht of e-mail met je gewenste tijd en datum naar tim@timschipper.nl om een afspraak te maken.
2. Nadat je een bevestiging van de tijd en datum hebt ontvangen, ontvang je een link om de betaling uit te voeren (via Ideal, Creditcard of Paypal).

Kan ik yoga en meditatie beoefenen online?

Samen met Marieke run ik een online yogaschool waar we yogavideo’s en livestreams delen. Verdiepende online cursussen (Sadhanas) helpen je om inzichten die je ervaart op de yogamat te integreren in je dagelijkse leven. Je kunt beginnen met een gratis account en vervolgens het lidmaatschap kiezen dat het beste bij je past. Ga naar: www.kundaliniyogaschool.org

Organiseer je ook Yoga retraites of reizen?

Marieke en ik organiseren het hele jaar door verschillende internationale Yoga Retreats & Journeys. Een avontuurlijke kans om je zelf onderzoek te combineren met reizen en het ontmoeten van gelijkgestemde mensen. Samen ervaren we het effect van een dagelijkse yogabeoefening op prachtige locaties wereldwijd. Zie hier het meest actuele overzicht.

Can we do the 1 on 1 counseling session in English?

Sure! Although my mother tongue is Dutch. I am happy to speak English with you if that makes conscious communication possible. 

Hoe gaan we verder na de eerste sessie?

Wil je na de eerste sessie doorgaan met de 1 op 1 counseling sessies, dan kan je een enkele sessie boeken of gebruik maken van de speciale aanbieding waarbij je de eerste sessie + de volgende 3 sessies ontvangt voor 299 euro (dit geeft je 41 euro korting).

Hoe het werkt

Plan 1 op 1

We plannen en ontmoeten elkaar voor een 1 op 1 sessie waarin we direct reflecteren en werken met datgene wat jouw transformatie ondersteunt. Hierbij kunnen specifieke yoga-oefeningen of meditatie ondersteunen, maar niet altijd.

Voortgang

Wil je na de eerste sessie verder met counseling, dan kan je nog een enkele sessie boeken of gebruik maken van de speciale aanbieding waarbij je de eerste sessie + de volgende 3 sessies ontvangt voor 333 euro. 

We houden contact

Tussendoor en na de sessies kun je altijd terecht voor vragen, je ervaringen delen. Via de online yogaschool kan je je yoga & meditatie beoefening onderhouden.  Natuurlijk ben je ook welkom om mee te gaan op yoga retreat of op reis. We houden contact!

Stel je vraag of boek een sessie

5 + 2 =